tag:blogger.com,1999:blog-6476519250435200250.post7180847642655377269..comments2023-10-02T16:47:45.982+02:00Comments on u królika: Carbonade, czyli wołowina po flamandzku, czyli wreszcie koniec listopada pełnego wrażeńkrólikhttp://www.blogger.com/profile/05740949022368575192noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6476519250435200250.post-19999003894615818132012-12-17T23:32:45.472+01:002012-12-17T23:32:45.472+01:00Największym amatorem cykorii u nad w domu jak na r...Największym amatorem cykorii u nad w domu jak na razie jest królik, ale w zakładkach mam odłożone kilka cykoriowych przepisów z Twojego bloga. Brzmią naprawdę smakowicie, więc prawdopodobnie Ziomek niedługo będzie musiał zacząć się z nami dzielić i oddawać nam więcej niż tylko kilka lisków cykorii do sałatki :)<br />Dziękuję za ciepłe słowa i komentarz, a najbardziej za pyszny przepis, który na pewno nie raz będę powtarzać (ku wielkiej uciesze Ukochanego).<br />pozdrawiam serdecznie<br />Justyna królikhttps://www.blogger.com/profile/05740949022368575192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6476519250435200250.post-27694012048055936512012-12-17T14:22:03.098+01:002012-12-17T14:22:03.098+01:00Oj nie tylko Clement sie ucieszyl, ja rowniez ;))
...Oj nie tylko Clement sie ucieszyl, ja rowniez ;))<br />Wiem, ze frytki moga budzic zdziwienie, ale tutaj w Belgii sa one czestym akompaniamentem do roznych mies w sosach, nawet do mielonego w sosie pomidorowym. A z warzyw koniecznie cykoria ;)) W kazdym badz razie, na zdjeciu z brukselka i purée wyglada po prostu fenomenalnie ! <br />Pozdrawiam serdecznie z Belgii !miss_cocohttps://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.com